Sağlık Bilimleri Fakültesi Merkezi Yerleştirme Puanı Kapsamında Yapılan Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

01.09.2016

Merkezi Yatay Geçiş Kapsamında  Yapılan Başvuru Sonuçları Beslenme ve Diyetetik Bölümü İçin Tıklayınız.
Merkezi Yatay Geçiş Kapsamında  Yapılan Başvuru Sonuçları Çocuk Gelişim Bölümü İçin Tıklayınız.
Merkezi Yatay Geçiş Kapsamında  Yapılan Başvuru Sonuçları Dil Ve Konuşma Terapisi Bölümü İçin Tıklayınız.
Merkezi Yatay Geçiş Kapsamında  Yapılan Başvuru Sonuçları Ebelik Bölümü İçin Tıklayınız.
Merkezi Yatay Geçiş Kapsamında  Yapılan Başvuru Sonuçları Ergoterapi Bölümü İçin Tıklayınız.
Merkezi Yatay Geçiş Kapsamında  Yapılan Başvuru Sonuçları Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü İçin Tıklayınız.
Merkezi Yatay Geçiş Kapsamında  Yapılan Başvuru Sonuçları Hemşirelik Bölümü İçin Tıklayınız.
Merkezi Yatay Geçiş Kapsamında  Yapılan Başvuru Sonuçları Odyoloji Bölümü İçin Tıklayınız.
Merkezi Yatay Geçiş Kapsamında  Yapılan Başvuru Sonuçları Ortez-Protez Bölümü İçin Tıklayınız.
Merkezi Yatay Geçiş Kapsamında  Yapılan Başvuru Sonuçları Sağlık Yönetimi Bölümü İçin Tıklayınız.
Merkezi Yatay Geçiş Kapsamında  Yapılan Başvuru Sonuçları Sağlık Yönetimi (UZEM) Bölümü İçin Tıklayınız.
Merkezi Yatay Geçiş Kapsamında  Yapılan Başvuru Sonuçları Sosyal Hizmet Bölümü İçin Tıklayınız.