Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları

29.06.2015

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü’nde (Hemşirelik Bölümü Lisans Mezunu Olmak ve Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalında Yüksek Lisans Yapmış Olmak) tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere ilan edilen 1 (bir) Öğretim Görevliliği için başvuran adayların, Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen Veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 10. maddesi uyarınca ön değerlendirme sonucu belirtilmiştir.

Detaylar için TIKLAYINIZ!