2016-2017 Sağlık Bilimleri Fakültesi Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuruları Değerlendirme Sonuçları

19.08.2016

KURUMLAR ARASI (YURT İÇİ ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLAR ARASI (YURT DIŞI ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLAR ARASI (YURT İÇİ ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI EBELİK BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLAR ARASI (YURT İÇİ ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLAR ARASI (YURT DIŞI ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLAR ARASI (YURT İÇİ ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLAR ARASI (YURT DIŞI ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLAR ARASI (YURT İÇİ ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLAR ARASI (YURT DIŞI ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI ODYOLOJİ BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLAR ARASI (YURT İÇİ ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI ODYOLOJİ BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLAR ARASI (YURT İÇİ ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLAR ARASI (YURT İÇİ ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLAR ARASI (YURT İÇİ ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.