2015-2016 SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

21.08.2015

KURUMLARARASI (YURT İÇİ ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLARARASI (YURT İÇİ ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI ODYOLOJİ BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLARARASI (YURT İÇİ ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLARARASI (YURT DIŞI ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLARARASI (YURT İÇİ ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLARARASI (YURT DIŞI ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLARARASI (YURT İÇİ ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI EBELİK BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLARARASI (YURT DIŞI) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI EBELİK BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLARARASI (YURTİÇİ ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

KURUMLARARASI (YURTDIŞI ) YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.