Geri
AKADEMİK

BESİN HAZIRLAMA VE PİŞİRME LABORATUVARINDA GÖREVLENDİRİLECEK STAJYER ÖĞRENCİLER İÇİN İŞ TANIMI
(2019-2020 Öğretim yılı) 

  • Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile Gastronomi bölümünün laboratuvar uygulama ve
    etkinlik saatlerini takip etmek,
  • Uygulama/etkinlik sonrası laboratuvarda yapılan temizlikten sonra mutfak gereçlerini sayıp kontrol ederek yerlerine yerleştirmek,
  • Dolap içlerinin ve bütün araç-gereçlerin temizliğini takip etmek,
  • Sarf malzemelerinin takibini yapıp eksik olanların kaydını tutmak,
  • Diğer günlerde (tatiller ve ders olmayan günler hariç) mesai bitimine yakın laboratuvarı kontrol etmek,
  •  Özellikle Beslenme ve Diyetetik Bölümünün uygulama ve etkinlik öncesinde laboratuvarın temiz ve düzenli olduğunu kontrol etmek, aksi durumda laboratuvar sorumlusu akademisyenlere haber vermektir.