Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi bölümlerine 2019-2020 Akademik yılında yeni kayıt olan öğrencilerin dikkatine….

18.09.2019

Çok Sevgili Öğrencilerimiz,

İstanbul Medipol Üniversitesi – Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi bölümlerine kayıt yaptırarak aramıza katılan sizleri kutluyor ve heyecanınıza katılıyorum. Öncelikle birinci akademik yılınızda ve tüm eğitim hayatınız boyunca sizlere sonsuz başarılar dilerim. Fakültemizin açılışının ilk haftası ‘ORYANTASYON / UYUM  HAFTASI’ olarak programlanmış olup katılımınız son derece önemlidir. İlk  ders günü olan 23 Eylül 2019 pazartesi sizleri 09:00’da Güney Kampüs – Tasarım Fakültesi stüdyolarının olduğu -5 katında danışmanlık sistemini tanıtmak ve danışmanlarınızla tanıştırmak için bekliyoruz. Pazartesi günü tüm kayıt işlemlerinizin bitmesini, danışmanınızla imzalayacağınız ‘Ders Seçim Formu’nu teslim etmenizi, oryantasyon haftası programını alarak bilgilenmenizi, üniversite ve derslikleri daha fazla tanımanızı hedeflemekteyiz.

17-09-2019 akşamı itibariyle 2019-2020 eğitim öğretim yılı güz dönemi için ders kayıtlarınız da başlamıştır. Ders kayıtlarınızı  https://mebis.medipol.edu.tr/ adresi üzerinden okul tarafından size verilen kullanıcı adı ve şifresi ile yapmanız gerekmektedir. Her bir bölüm için bu dönem alınması gereken dersler için tıklayınız.

Belirtilen derslerin hepsini seçtiğinizden emin olduktan sonra ders seçiminizi onaylayın lütfen. Ardından danışman hocanız derslerinizi kontrol edecek ve uygun gördüğü takdirde onaylayacaktır. Danışman onayının ardından bu dönem için ders seçim işleminiz tamamlanmış olacaktır. Yukarıda açıkladığımız gibi ilk ders günü danışman hocalarınız ile tanıştığınız bir zaman dilimi planlanmıştır. Bu tanışmaya gelirken ders seçiminizi ilgili sayfadan 2 adet çıktı alarak yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

Sizlerle yakında tanışmak üzere..

Sevgilerimle,

Prof. Dr. Attila Dikbaş