PRATİK ECZACILIK KURSU

05.04.2013

PRATİK ECZACILIK KURSU

ECZACILAR MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ’NDE

‘’PRATİK ECZACILIK EĞİTİMİ’’NE BAŞLADILAR.

Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve  Araştırmacı Eczacılar Derneği (ARETİG) işbirliği ile yeni ve faklı bir eğitim pojesine adım atıldı. ‘’Pratik Eczacılık Eğitimi’’ adıyla 27 Mart’ta başlayan eğitim programı, 15 Hazirana kadar sürecek.

Eğitim programıyla, fakülte yıllarında alınan temel eczacılık bilgilerinin hatırlanması ve eczacıların hızla gelişen yeni bilgi ve mesleki pratiklere adaptasyonlarının sağlanması amaçlanıyor.

Pratik Eczacılık Eğitim programı, Medipol Üniversitesinin akademik kadrosundan oluşan eğitim uzmanları tarafından hazırlanarak katılımcı eczacılara sunuluyor.

Eğitim programı, eczacılık pratiğinin öncelikli olarak ihtiyaç duyduğu Anatomi, Fizyoloji, Farmakoloji ve Diyetetik konularını kapsayan multidisipliner özellik taşıyor.

ARETİG Eğitim koordinatörü Ecz. Asuman Şen, eczacıların derslere yüksek bir motivasyonla katıldıklarını ve bu durumun yeni projeler için umut verici olduğunu belirtti.

Medipol Üniversitesi sürekli eğitim merkezi (SEM) bünyesinde düzenlenen ‘’Pratik Eczacılık Eğitimi’’ programına katılan eczacılara İstanbul Medipol Üniversitesi' ne ait birer "SERTİFİKA" verilecek.