ECZACILARA YÖNELİK HOMEOPATİ SERTİFİKA EĞİTİMİ PROGRAMI

17.09.2013

İstanbul Medipol Üniversitesi bünyesinde Homeopati Derneği ile birlikte hekimlere yönelik Homeopati Sertifika Eğitimi yanında eczacılara yönelik olarak da Homeopati Sertifika Eğitimi verilecektir.

Programın amacı eczacıların homeopatik ilaçları eczanelerinde hazırlayabilecekleri ve belirlenmiş alanlarda uygulayabilecekleri bilgi ve beceri ile donatılmış yeterlilikte yetiştirilmeleridir.

Derslerimiz İstanbul Medipol Üniversitesi Unkapanı kampüsünde yabancı hocaların desteği ile yürütülecek olup yabancı hocaların verdiği derslerde Türkçe ardışık çeviri yapılacaktır.

Eğitimimiz ECH (European Committee for Homeopathy) standartlarına uygun olup bir kısmı hekimlerle ortak olmak üzere 200 saatlik teorik,100 saatlik supervizyon ve 100 saatlik pratik olmak üzere 400 saatlik ders programı içermektedir.

Program toplam 2 yıl sürecektir. Yaz ayları hariç 9’ar ay (her ayın bir hafta sonu Cumartesi-Pazar olacak şekilde) dersler gerçekleştirilecek ve derslere %80 devam zorunluluğu olacaktır. Yaz ayları hariç 9’ar ay (her ayın bir hafta sonu Cumartesi-Pazar olacak şekilde) dersler gerçekleştirilecek ve derslere %80 devam zorunluluğu olacaktır.

Eğitim sonunda verilecek olan sertifikanın hak edilebilmesi için derslerin an az %80’ine devam edilmesi zorunludur.

İlk dersimiz 5-6 Ekim 2013 tarihinde başlayıp sonraki dersler 4 haftada bir periyodik olarak devam edecektir.

Hafta sonu dersleri saat 10.00-18.00 arasındadır.

Ders ücretleri aylık 300 TL + KDV dir.

Son Başvuru Tarihi: 27 Eylül 2013 Cuma

Kontenjanımız sınırlıdır.

Eğitime katılmak isteyenlerin 5 Ekim 2013 Cumartesi günü yapılacak olan başlangıç dersine (Introduction to Homeopathy) mutlaka gelmeleri gerekmektedir.
Eğiticilerimiz:
Dr. Günnur Başar (Homeopati Derneği),
Dr. Vangelis Zafiriou,
Dr. Dora Patchova,
Dr. Natalia Tzima.
(Zamanla başka eğiticiler de ilave edilebilecektir.)
Organizasyon:
Medipol Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi

Hesap Sahibi:
İstanbul Medipol Üniversitesi