SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ’NDEN DUYURU!

27.01.2015

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ’NDEN DUYURU!

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ’NDEN DUYURU!!!

2014 – 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ’NDE ENSTİTÜMÜZ ANABİLİM DALLARINA;

KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN DERS SEÇİM VE KAYIT İŞLEMLERİ (EVRAK TESLİMİ); 02 – 06 ŞUBAT 2015 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

BÜTÜNLEŞİK ÖĞRENCİ OLARAK KABUL EDİLEN ADAYLAR; 09 – 13 ŞUBAT 2015 TARİHLERİ ARASINDA DERS SEÇİM VE KAYIT İŞLEMLERİNİ YAPACAKLARDIR.

VAR OLAN KAYITLI – ASİL ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇİM İŞLEMLERİ 02 – 13 ŞUBAT 2015 TARİHLERİ ARASINDA MEBİS ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.

ÖZEL ÖĞRENCİLERİN BAŞVURULARI 13 ŞUBAT 2015 TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK OLUP, WEB SAYFAMIZDA KABUL EDİLDİKLERİ İLAN EDİLMEYECEKTİR. DERS SEÇİM VE KAYIT İŞLEMLERİ 09 ŞUBAT 2015 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR.

KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN ENSTİTÜYE TESLİM EDECEKLERİ EVRAKLAR:

• * DİPLOMA VEYA MEZUNİYET BELGESİ (ASLI VE BİR FOTOKOPİSİ)
  • * TRANSKRİPT (ASLI VE BİR FOTOKOPİSİ)
  • * ALES BELGESİ
  • * NÜFUS KAĞIDI FOTOKOPİSİ
  • * ÇALIŞMA BELGESİ (İNDİRİM ORANLARINDAN YARARLANABİLMEK İÇİN KAYIT ESANSINDA GETİRİLMESİ ZORUNLUDUR.)
  • * YABANCI DİL YETERLİLİK BELGESİ (DOKTORA PROGRAMLARI İÇİN ZORUNLUDUR.)
  • * ASKERLİK DURUM BELGESİ (ERKEK ADAYLAR İÇİN)

Ödeme Bilgileri İçin TIKLAYINIZ!