Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Başvuru Değerlendirme Sonuçları

20.09.2019

Sağlık Bilimleri Enstitüsü yüksek lisans ve doktora başvuru sonuçları neticesinde başarılı olarak ilan edilen adayların, kesin kayıt işlemleri için istenilen belgeleri Enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir.

Not:

1.      Ders seçim ve kayıt işlemleri 23 Eylül 2019 saat: 14.00’te başlayacak olup; 06 Ekim 2019 tarihine kadar devam edecektir.

2.      Kesin kayıt işlemleri için istenilen belgeleri Enstitüye teslim eden öğrencilere kayıt sırasında MEBİS kullanıcı adı ve şifresi gönderilecektir. Aksi takdirde öğrencilere şifre gönderilmeyecektir.

3.      Özel öğrenci başvuruları 23 Eylül 2019 tarihinde başlayacak olup 20 Ekim 2019 tarihine kadar devam edeceğinden, önceden mülakata girerek kabul edilen özel öğrenciler web sayfasında ilan edilmeyecektir. İlgili anabilim dalı başkanlığının onayı ile ders seçimi yapabileceklerdir. Kesin kayıt için evrak teslim edecek özel öğrencilerin özel öğrencilik dilekçesini de imzalayarak enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir.

Değerlendirme Sonuçları ve Ödeme Bilgileri İçin TIKLAYINIZ.

Özel Öğrencilik Dilekçesi İçin TIKLAYINIZ.

Özel Öğrencilik Başvurusu İçin TIKLAYINIZ.