Kurucu'dan

2. Erken Çocuklukta Eğitim Kongresi yapıldı

İstanbul Medipol Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü ve Erken Çocuklukta Eğitim Kulübü’nün düzenlediği 2. Erken Çocukluk ve Eğitim Kongresi gerçekleşti.

18.04.2019
2. Erken Çocuklukta Eğitim Kongresi yapıldı

Bu yıl ikincisi organize edilen Erken Çocukluk ve Eğitim Kongresi İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Güney Kampüste yapıldı. Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü ve Erken Çocuklukta Eğitimi Kulübü’nün düzenlediği kongrede erken çocukluk dönemi ev ve okul eğitimlerindeki temel uygulamalar ele alındı. Açış konuşmasını Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mefharet Veziroğlu Çelik’in yaptığı kongrede 20’nin üzerinde bildiri ve TÜBİTAK projesi sunuldu. Çok sayıda katılımcının yer aldığı kongrede ayrıca Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin hazırladığı video izletildi.