Kurucu'dan

Hemşire dernekleri Medipol’de buluştu

Hemşire derneklerinin temsilcileri İstanbul Medipol Üniversitesinde düzenlenen programda bir araya geldi.

17.04.2019
Hemşire dernekleri Medipol’de buluştu

Ülkemizde faaliyet gösteren hemşire derneklerinin temsilcileri İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünün düzenlediği programda buluştu. Kavacık Güney Kampüs Konferans Salonu’nda gerçekleşen programın açış konuşmasını Hemşirelik Bölümü öğrencisi Oğuzhan Karaman yaptı. Gün boyu süren programa Diyabet Hemşireleri Derneği, Kadın Sağlığı Hemşireliği Derneği, Çocuk Hemşireliği Derneği, Sanat Psikoterapileri Derneği, İnovatif Hemşirelik Derneği, İş Sağlığı Hemşireliği Derneği, Türk Yoğun Bakım Hemşireliği Derneği, Neonatoloji Hemşireliği Derneği, Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu ve Öğrenci Hemşireler Derneği’nden temsilciler katıldı. Yoğun katılımın olduğu programda Türkiye’deki hemşire derneklerinin faaliyetleri anlatıldı. Programda, hemşirelerin mesleki kuruluşlarda aktif rol alarak mesleki başarılarını artırdığı vurgulandı.