Kurucu'dan

“Hemşirelikte Akran Eğitimi” Medipol’de ele alındı

“Hemşirelikte Akran Eğitimi” uzman konuşmacıların katılımıyla İstanbul Medipol Üniversitesinde masaya yatırıldı.

16.04.2019
“Hemşirelikte Akran Eğitimi” Medipol’de ele alındı

İstanbul Medipol Üniversitesi Hemşirelikte Akran Eğitimi Çalışma Grubu’nun düzenlediği “Hemşirelikte Akran Eğitimi” Kavacık Güney Kampüs Konferans Salonunda yapıldı. Açış konuşmasını Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sema Kuğuoğlu’nun yaptığı programa Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ragıp Özyürek, Prof. Dr. Vesile Ünver, Dr. Pelin Karaçay, Dr. Esra Eren, Dr. Hande Cengiz ve Öğr. Gör. Ayşe Dost ile hemşirelik öğrencileri Halime Öztekin, Aleyna Arıcı, İnan Alkan ve Seda Yıldız konuşmacı olarak katıldı. Programda örnekleriyle akran rehberliği, akran mentörlüğü, klinik uygulamalarda akran eğitimi ve akran ilişkileri konuları ele alındı. Yoğun ilgi gören programda katılımcılara ayrıca hemşirelikte akran eğitimi konulu video izletildi.