Kurucu'dan

Öğretim Üyelerimiz Dr. Kaplan ve Dr. Elçil velilerle bir araya geldi

‘Veli Akademileri Programı’ kapsamında İletişim Fakültesi Öğretim Üyelerimizden Dr. Kaplan ‘Eğitimde Mahremiyet’, Dr. Elçil ise ‘İletişimde Olumlu Tutum ve Davranışların Kazandırılması’ başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

5.04.2019
Öğretim Üyelerimiz Dr. Kaplan ve Dr. Elçil velilerle bir araya geldi

İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Ali Barış Kaplan ve Dr. Öğr. Üyesi Şifa Elçil, Beykoz İlçe Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Veli Akademileri Programı’ kapsamında velilerle bir araya geldi. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Elçil,'İleşimde Olumlu Tutum ve Davranış Geliştirme’, Kaplan ise ‘Eğitimde Mahremiyet’ başlıklı sunumlarını gerçekleştirerek, verilerin sorularına cevap verdiler. İletişim Fakültesi, İstanbul’un ilçelerinde liselerle yaptığı iş birlikleriyle kuramsal ve uygulamaya dönük eğitimler vermeye devam ediyor.