Kurucu'dan

Medipol öğrencileri lojistik sektörü ile buluştu

İstanbul Medipol Üniversitesi Lojistik Kulübü tarafından düzenlenen ‘1. Mezuniyet ve Kariyer Buluşması’nda lojistikteki teknolojik ve sektörel gelişmeler masaya yatırıldı, mezun adayı öğrencilerimiz iş başvuruları yaparak mülakatlara girdi.

29.03.2019
Medipol öğrencileri lojistik sektörü ile buluştu

İstanbul Medipol Üniversitesi Lojistik Kulübü tarafından düzenlenen ‘1. Mezuniyet ve Kariyer Buluşması’nda lojistik sektöründen yöneticiler öğrencilerimizle bir araya geldi. Güney Kampüs Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğin açış konuşmalarını İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pelin Vardarlıer ve Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Düzgün gerçekleştirdi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmaya Alışan Lojistik İdari İşler Direktörü Ayhan Özekin, Lojistikçilerin Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Aydın, Ekol Lojistik İnsan Kaynakları Yöneticisi Bilge Baykurt Özkes, DHL Kargo İnsan Kaynakları Direktörü Sevilay Uçar, Turkon Line İnsan Kaynakları Direktörü Kenan Cavnar ve Mars Lojistik İnsan Kaynakları Direktörü Nihal Kansu katıldı. Zirvede lojistikteki teknolojik ve sektörel gelişmeler ele alınırken dünya ve ülke örnekleri masaya yatırıldı. Öte yandan mezun adayı öğrencilerimiz etkinlik boyunca iş başvuruları yapıp mülakatlara girdi.