Kurucu'dan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıç ve Durmaz’a ödüllerini takdim etti

TÜBİTAK Bilim Ödülüne layık görülen REMER Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç ile TÜBA GEBİP ödülünü kazanan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemizden Doç. Dr. Yasemin Yüksel Durmaz ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım’dan aldı

26.12.2018
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıç ve Durmaz’a ödüllerini takdim etti

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ve Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Ödülleri Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini verildi. Rektörümüz Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ın da katıldığı törende İstanbul Medipol Üniversitesi Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi (REMER) Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç ‘TÜBİTAK Bilim Ödülü’nü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasemin Yüksel Durmaz ise ‘Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı (GEBİP)’ ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın ellerinden teslim aldı.