BAŞKAN'DAN

Mogadişu Üniversitesinden Medipol’e ziyaret

Somali Mogadişu Üniversitesinden yetkililer, üniversitemize ziyarette bulunarak eğitim iş birliği talebinde bulundu.

24.09.2018
Mogadişu Üniversitesinden Medipol’e ziyaret

Somali Mogadişu Üniversitesi, Üniversitemize ziyarette bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Sabahattin Aydın’la kısa bir toplantı gerçekleştiren heyet, eğitim iş birliği talebinde bulundu. Mogadişu Üniversitesi adına Üniversitemize gelen heyette, Mogadishu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Mohamed Hussein Isse, Tıp Fakültesi Dekanı Mohamed Hussen Ali ve Mogadishu Türkiye Temsilcisi Yusuf Ibrahim Hashi yer aldı. Mogadişu heyeti ziyaret kapsamında, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Hüseyin Arslan, Uluslararası Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Abdulkadir Ömer, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Ertuğrul Kılıç ve öğretim üyelerimizle görüşmeler gerçekleştirdi; REMER, dişçilik laboratuvarı ve anatomi laboratuvarında incelemelerde bulundu.