BAŞKAN'DAN

Medipol SEM ile ISTUSAD arasında imzalar atıldı

İstanbul Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile İstanbul Uluslararası Sağlık ve Turizmi Derneği arasında sağlık çalışanları için bir dizi eğitimleri kapsayan iş birliği protokolü imzalandı.

1.6.2018
Medipol SEM ile ISTUSAD arasında imzalar atıldı

İstanbul Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile İstanbul Uluslararası Sağlık ve Turizmi Derneği (ISTUSAD) arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı. Protokolü taraflar adına Medipol SEM Müdürü Abdullah Selim Vardarbaş ile ISTUSAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Ali Kodan karşılıklı olarak imzaladı. Protokol kapsamında sağlık çalışanları için ‘Hemşirelik Eğitimleri’, ‘Hasta Danışmanlarına Yönelik Eğitimler’, ‘Ön Lisans Mezunu Sağlık Teknikerlerine Yönelik Eğitimler’, ‘Sağlık İşletme Yönetimi’ ve ‘Sağlık Turizmi’ni içinde barındıran sertifikalı eğitim programları düzenlenecek.