BAŞKAN'DAN

Medipol özel gereksinimli öğrencileri konuk etti

Zihinsel geriliği olan ve sosyal hayata uyum sağlamakta zorluk çeken 40 özel gereksinimli öğrenci Medipol Üniversitesine konuk oldu. Protez Ortez Merkezini (POMER) ziyaret eden öğrencilerin ayak sağlığı ve postüral bozukluklarına yönelik değerlendirme ve analizler yapıldı.

9.03.2018
Medipol özel gereksinimli öğrencileri konuk etti

Medipol Üniversitesi Protez Ortez Merkezi, Üsküdar Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulunda eğitim gören 40 özel gereksinimli öğrenciyi ağırladı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Ortez ve Protez Bölümü ile Üsküdar Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu iş birliğiyle üniversitemize gelen öğrencilerin ayak sağlığı ve postural bozukluklarına yönelik değerlendirme ve analizler yapıldı. Öte yandan önümüzdeki dönemde Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Esra Atılgan ve Üsküdar Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu Müdürü Sevil Akdere öncülüğünde yeni projeler de gerçekleştirilecek.