BAŞKAN'DAN

Haberleşme Teknolojileri ve Uygulamaları Çalıştayı, Medipol’de gerçekleşiyor

Haberleşme Teknolojileri ve Uygulamaları Çalıştayı, Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinin organizasyonuyla yarın Kavacık Güney Kampüsünde yapılacak.

31.7.2017
Haberleşme Teknolojileri ve Uygulamaları Çalıştayı, Medipol’de gerçekleşiyor

Kamu, üniversite ve endüstriden katılımcıların yer alacağı çalıştayda küreselleşmeye büyük etkisi olan haberleşme teknolojileri masaya yatırılacak. Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Arslan’ın açılış konuşmalarını yapacağı çalıştayda; Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı C. Sami Tüfekçi, TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Orkun Hasekioğlu ve BTK Teknik Düzenlemeler Dairesi Başkanı Ramazan Yılmaz’ın da aralarında olduğu isimler konuşmacı olarak yer alacak. TÜBİTAK, SSM, BTK’dan temsilcilerin yanı sıra ülkemizde haberleşme alanında çalışan Türkcell, Türk Telekom ve Vodafone’un da aralarında operatörler; Aselsan, Argela, Netaş, Ericsson, TAI, Savronik ve Ctech’in de aralarında olduğu üreticiler ile üniversitelerden akademisyenler ve öğrencilerin katılacağı çalıştayda 6G çalışmalarının temelinin atılması planlanıyor. 2 farklı panelin de yapılacağı çalıştayda öğrenci posterleri de sunulacak.

Çalıştayın yapılacağı açık adres şu şekilde: Medipol Üniversitesi Kavacık Güney Yerleşkesi, Göztepe Mahallesi Atatürk Caddesi No: 40/16 34815 Beykoz, İstanbul.