BAŞKAN'DAN

Medipol öğrencileri İzmir’de ekolojik barınak yaptı

Medipol Üniversitesi Mimarlık ve İç Mimarlık Bölümleri öğrencileri İzmir’in Menemen İlçesinin Dutlar Köyünde ekolojik barınak yaptı. Öğrenciler 12 gün boyunca yeme-içme, barınma ve diğer tüm ihtiyaçlarını doğal yollarla karşıladı.

31.7.2017
Medipol öğrencileri İzmir’de ekolojik barınak yaptı

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hamdi Ergül ve öğrencileri, İzmir’in Menemen İlçesinin Dutlar Köyünde ekolojik barınak yaptı. Yrd. Doç. Dr. Hamdi Ergül ve beraberindeki 18 öğrenci, 12 gün boyunca yaptıkları barınağın çevresinde yeme-içme, barınma ve diğer tüm ihtiyaçlarını doğal yollardan karşıladı. Beslenme için gerekli olan malzemeleri organik tarım ile elde eden öğrenciler yemeklerini ormandan topladıkları odunlarla sobanın üzerinde pişirdi. Yemeklerin bulaşıklarını deterjan kullanmadan külle yıkayan öğrenciler sıcak su ihtiyacını ise güneş enerjisiyle karşıladı.