BAŞKAN'DAN

Prof. Aydın: Hiçbir darbe 15 Temmuz kadar kan içici olmadı

Cumhurbaşkanlığı Himayesinde düzenlenen 15 Temmuz konulu konferansta konuşan Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Aydın: “Büyük bir ihanete uğradık. Hiçbir darbe 15 Temmuz kadar kan içici olmadı” dedi.

29.7.2017
Prof. Aydın: Hiçbir darbe 15 Temmuz kadar kan içici olmadı

Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Aydın, Cumhurbaşkanlığı Himayesinde Üsküdar Şemşipaşa Kütüphanesinde düzenlenen konferansta 15 Temmuz darbe girişimini hazırlayan süreci anlattı. Aydın konferansta, “Okumamızı çok sağlıklı yapmalıyız. Dini değerlere önem verdiğini iddia eden bir hareket 250 kişinin şehadetine binlerce kişinin yaralanmasına yol açtı. Sonuç süreçle iç içedir. Büyük bir ihanete uğradık. Hiçbir darbe 15 Temmuz kadar kan içici olmadı.” diye konuştu.