Kurucu'dan

Duyurular

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Diş Hekimliği Fakültesi (Türkçe Ve İngilizce Programı) Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Kurumiçi Diş Hekimliği Türkçe ve İngilizce  Programı  Ortalama İle  Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Kurumlararası Yurtdışı Diş Hekimliği İngilizce Programı  Ortalama İle  Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Kurumlararası Yurtdışı Diş Hekimliği Türkçe Programı  Ortalama İle  Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Kurumlararası Yurtiçi Diş Hekimliği İngilizce Programı  Ortalama İle  Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Kurumlararası Yurtiçi Diş Hekimliği Türkçe Programı  Ortalama İle  Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.