Kurucu'dan

2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Erken Kayıt İndirimi

• Üniversitemize kayıtlı Ön lisans ve Lisans programları öğrencileri için 2019 – 2020 eğitim öğretim yılı ücretlerimiz belirlenmiş olup, tüm öğrencilerimiz ücretlerini MEBİS ödeme bilgileri sayfasından öğrenebilirler.

• Erken Kayıt İndirimi 16 – 30 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu tarihler arasında ücretin tamamının peşin veya kredi kartıyla tek çekim olarak ödenmesi halinde % 11 indirim uygulanacaktır. Erken kayıt yenileme döneminde kesinlikle taksitli işlem yapılmayacaktır.

• Ödeme işlemini kredi kartıyla gerçekleştirmek isteyen öğrenci ve velilerimizin; öğrenci MEBİS sistemindeki Ödeme İşlemleri Ekranını kullanmaları gerekmektedir.

• Ödemelerini nakit olarak gerçekleştirmek isteyen öğrenci ve velilerimizin ise ilanda yer alan banka hesap bilgilerini kullanmaları gerekmektedir.
(Önemli not: Ödemelerini bankaya yapacak öğrenci ve velilerimizin; dekontlarının açıklama kısmına öğrencinin T.C. kimlik numarası, Adı ve Soyadının yazdırılması önemle rica olunur. Ödemelerinizi tüm Halkbank şubelerinden havale ücreti alınmadan yapabilirsiniz.)

• Erken kayıt yenileme döneminde kayıt yenilemeyen öğrencilerimiz için Normal Kayıt Yenileme 19 – 29 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacak olup, ücretin tamamının peşin veya kredi kartıyla tek seferde ödenmesi halinde %5 peşin indirimi uygulanacaktır.

Türkiye Halk Bankası
Altunizade Ticari Şube: (0896)
Hesap No: 16000024
Iban No: TR82 0001 2009 8960 0016 0000 24
Alıcı Adı: İstanbul Medipol Üniversitesi
Önemli Not: Ödemelerini bankaya yapacak öğrenci ve velilerimizin; dekontlarının açıklama kısmına öğrenci T.C. kimlik numarası, Ad, ve Soyadı yazdırmaları önemle rica olunur.

Ayrıntılı Bilgi için:
Çağrı Merkezi: 444 85 44