Kurucu'dan

İletişim Fakültesi Dergisi RETORİK'de Yazmak İster Misiniz?

İletişim Fakültemizce Dr. Öğr. Üyesi Başak Gezmen ve Dr. Öğr. Üyesi İhsan Eken koordinatörlüğünde “RETORİK” isimli kültür, sanat, edebiyat, sosyoloji, psikoloji, gastronomi, bilişim, teknoloji, spor, vb. konuları içeren ve altı aylık periyotlarla yayımlanacak bir dergi hazırlığına başlanmıştır. RETORİK, bu konularla ilgilenen ve bu konularda yazılarıyla, fotoğraflarıyla katkı vermek isteyen tüm Medipol üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencilerine açıktır. Dergi basılı olarak ve web ortamında okuyucuyla buluşacaktır. Derginin tasarımı Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından yapılacaktır. Dergiye yazılarıyla ve fotoğraflarıyla katkı vermek isteyen tüm öğrencileri 28 Şubat 2019 Perşembe günü saat 11:00’da İletişim Fakültesi Cep Sinemasında toplantıya bekliyoruz İletişim: İletişim Fakültesi Dekan Sekreterliği (1681/1682) Dr. Öğr. Üyesi Başak Gezmen (1702 / İletişim Fakültesi 5B Medya Merkezi Cep Sineması yanı) Dr. Öğr. Üyesi İhsan Eken (1704 / İletişim Fakültesi 5B Medya Merkezi Cep Sineması yanı)