Kurucu'dan

Duyurular

Güzel Sanatlar Tasarım Ve Mımarlık Fakultesı 8-12 Ekım 2018 Oryantasyon Programı

İstanbul Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi kurulduğu ilk yıldan beri geleneksel hale gelen oryantasyon haftasını, bu yıl da sektörün önde gelen isimlerini ağırlayarak 8-12 Ekim 2018 tarihleri arasında Güney Kampüs’te yeni eğitim alanları ve konferans salonunda gerçekleştirecektir. Tüm akademik kadronun 1.Sınıf öğrencileri ile buluşması ile başlayacak olan program Tasarım Bienali ve Tarihi Yarımada gezileri ile devam edecek. Bu gezilerde öğrencilerin mimarlık ve tasarım alanındaki etkinliklere katılması ve İstanbul’u tanımaları amaçlanmıştır.

Oryantasyon haftamıza davetli konuşmacı olarak katılacak Yük. Müh. Mimar Doğan Hasol açılış günümüzde öğrenciler ile buluşacak. Oryantasyon haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler Nevzat Sayın ve Serhan Ada’nın katılımıyla gerçekleşecek olan ‘Mimarlık, Tasarım ve Kültür’ konulu panel ile devam edecek.

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, tüm 1. Sınıf öğrencilerinin 8 Ekim 2018 Pazartesi günü 09.30’da Güney Kampüs 5. Bodrum Katta başlayacak olan oryantasyon programına katılmaları beklenmektedir.

Program için tıklayınız.