BAŞKAN'DAN

2018-2019 İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı

2018-2019 Akademik Yılı 01.10.2018 İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı KAVACIK YERLEŞKESİ GÜNEY KAMPÜS B2 ve B3 katlarında yapılacaktır.

Sınava Tıp – Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri katılamayacaklardır.
Çift Anadal, Yandal ve Dikey geçiş ile kayıt yaptıracak öğrenciler B3 Katında 3B-25numaralı derslikte sınava katılacaklardır.
Sınav için öğrencilerimizin saat 09:30‘da sınıflarında hazır bulunmaları gerekmektedir.
Sınava gelen öğrencilerin kimliklerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Okul kimliği olmayan öğrencilerin T.C. Kimlik kartı ya da pasaportlarını getirmeleri gerekmektedir.
Sınava gelirken KURŞUN kalem ve silgi getirmeleri rica olunur.
Sınava geç kalan öğrenciler ilk kısım olan “Dinleme” bölümüne giremeyeceklerdir. Bu sebeple geç kalınmaması rica olunur.

Sınav koridorlarına öğrencilerimizin sınav konsantrasyonlarının bozulmaması amacıyla öğrenci velileri kesinlikle kabul edilmeyeceklerdir.