Kurucu'dan

MUZEM Dersleri İçin Genel Sınav Konuları

MUZEM Dersleri için Genel Sınav Konuları

Türk Dili
Türk Dili II genel sınavı 8. ve 14. üniteler arasını (8 ve 14 dahil) kapsamakta olup, sınav %20 oranında ara sınav konuları ile bağlantılıdır.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II genel sınavı 8. ve 14. üniteler arasını (8 ve 14 dahil) kapsamakta olup, sınav %20 oranında ara sınav konuları ile bağlantılıdır.

Bilgi Teknolojileri ve Araçları (Türkçe)
Bilgi Teknolojileri ve Araçları -I- ve -II- Dersi Genel Sınav Kapsamında Sorumlu olunan Üniteler: 5. 6. 7.8.

Bilgi Teknolojileri ve Araçları (İngilizce)
Bilgi Teknolojileri ve Araçları -İngilizce- Dersi Genel Sınav Kapsamında Sorumlu olunan Üniteler: 5. 6. 7.8.

"DEĞERLİ ÖĞRENCİLER, UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMININ ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİNE GÖRE DEĞERLENDİRİLMESİ ANKETİ UZAKTAN EĞİTİM KALİTE VE STANDARTLARINIZIN GÜNCELLENMESİ VE İYİLEŞTİRİLMESİ ADINA YAPILMAKTADIR. BU SEBEPLE ANKETE KATKIDA BULUNAN ÖĞRENCİLERİMİZE, BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE ARAÇLARI DERSİ FİNAL NOT HANELERİNE +10 PUAN SÖZLÜ NOTU EKLENECEKTİR. "

Sevgili Öğrenciler,
"BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE ARAÇLARI -II- ÇALIŞMA SORULARI" Dosyasına Uzem 11. Hafta içinden erişebilirsiniz.

"BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE ARAÇLARI -I- ÇALIŞMA SORULARI" Dosyasına Uzem 10. Hafta içinden erişebilirsiniz.

"ANKET 28.05.2018 - PAZARTESİ SAAT 17:00'DEN SONRA KAPANACAKTIR. "

İngilizce
Sınav konuları vizeden sonra 1. ve 15. Haftaya kadar olan genel konulardır ve sınavda çıkacak soru örnekleri kırtasiyeye bırakılmıştır.