BAŞKAN'DAN

Yurtdışından Öğrenci Kabulü

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü sürecimiz başlamıştır.

Kontenjan bilgisi için tıklayınız. ( Lisans Programları)

Başvuruda İstenilen Belgeler:
  • Aday tarafından doldurularak imzalanmış Başvuru Formu
  • Lise Diplomasının Türkçe tercümesinin noter ya da Türk Dış Temsilciliklerinden onaylı örneği.
  • Adayın lisede aldığı dersleri ve notlarını gösterir resmi not belgesinin (transkript) Türkçe tercümesinin noter ya da Türk Dış Temsilciliklerinden onaylı örneği.
  • Sınav sonuç belgesinin noter ya da Türk Dış Temsilciliklerinden onaylı örneği (SAT sonucunun gönderebileceği kurum kodu: 7226)
  • Pasaportun kimlik bilgilerini ve geçerlilik süresini gösteren sayfaların fotokopisi
  • 1 adet vesikalık fotoğraf (öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır)

İletişim:
Telefon: +90216 681 51 87- 51 88 -53 87