BAŞKAN'DAN

2017-2018 Dönemi Erasmus Başvuru Sonuçları

2017 - 2018 dönemi Erasmus başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Sonuçlar değerlendirilirken,

Akademik Başarı Düzeyi (GANO)  : %50
Dil sınav sonucu*                             : %50
Erasmus programından daha önce yararlanma :-10 puan ( Toplam 100 puan)  üzerinden ilkeleri baz alınmıştır.

Öğrenciler mevcut kontenjanlar dâhilinde tercih yapabilirler. Anlaşmalı Üniversite ve kontenjanları için tıklayınız.

Gitmeye hak kazanan öğrenci listesi ön hibeli sonuçları olup hibe, Üniversitemize tahsis edildikten sonra dağılım gerçekleştirilecektir.

Sonuçlar için tıklayınız.

Üniversite tercihlerinizi tercih formunu doldurarak en geç 17 Nisan 2017 tarihine kadar Erasmus koordinatörlüğümüze (mail veya şahsen) bildirmeniz gerekmektedir. Bu tarihe kadar bildirmeyenler haklarından feragat etmiş sayılacaktır.

Üniversite tercihleri konusunda birim koordinatörlerinizle de iletişime geçebilirsiniz. Birim koordinatörlerinizin iletişim bilgileri için tıklayınız.

Gitmeye hak kazanan öğrenciler için oryantasyon tarihi ayrıca bildirilecektir.

İletişim:
Erasmus Kurum Koordinatörlüğü Kavacık Kuzey Kampüsü A Blok AZ-38